søndag 28. februar 2016

Søndag kveld igjen.....

Hei, så er det Søndag kveld igjen. Jeg liker denne kvelden, jeg får en helt egen ro da. Har vel noe med at man har fått et energipåfyll i løpet av helgen, så kan slappe av og gjøre klar for en ny uke. 

Har ikke hatt vakt denne helgen, og det var deilig. Det har vært en intens arbeidsperiode så noen fridager var velkomment.

Torsdag som var kom Anita på besøk. Hun er ei barndomsvenninne av meg. Det var så hyggelig å se henne igjen. Hun bor ikke i nærheten så det er noen år siden vi så hverandre sist.
Hun kom etter jeg hadde hentet jentene i barnehagen og var sammen med oss gjennom ettermiddagen og kveldsstell. Noe vi satt pris på. Vi har aktive ettermiddager og synes det er hyggelig med besøk.

Jeg kan ikke huske å ikke ha kjent Anita, hun har bare alltid vært der. Vi har hatt mye moro.... hun har 2 jenter som er noe større enn mine, og neste gang så satser vi på å treffes alle sammen.... Takk for besøket og de fine klærne til jentene :-)

Oss for 20 år siden, vi er like flotte i dag :-)

Lørdag var det bytur, og det var stor stas....

Brannmann Sam, ingen er så kjekk og stram ;-)


                                                    Lunsjen inntok vi hjemme hos søster
                                     


Søndag formiddag var det utelek i flott vær....

Lisa hadde med lunsj : Pannekaker og saft ! Helt perfekt....


I ettermiddag har vi vært i 2 års bursdag til ei venninnes sønn. Så når kvelden kom var jentene tømt for energi og var helt klar for senga. Dette har vært en fin helg sammen med jentene, nå skal jeg nyte siste rest ved å høre på musikk og slappe av... med musikk så mener jeg Blake Shelton...:-)


Hilsen Marianne1 kommentar: