søndag 10. april 2016

Trening

Våren har begynt å gjøre seg gjeldende og kroppen begynner å bli litt rastløs etter å komme seg ut.  Har ikke vært så flink til å trene de siste årene, så nå er det på tide. Da jeg var hjemme i permisjon med jentene så var jeg ute i marka 2-3 ganger om dagen, og det ga meg energi. Så startet jobb og så ble jeg syk, slik at kroppen ble helt svak igjen.
  
Det at jeg har vært igjennom litt det siste året gjør at jeg har fått en slags psykisk sperre, er redd at kroppen min ikke skal tåle å trene. Er redd den er svak, har jo følt at kroppen har sviktet. Så det er jo noe jeg må jobbe med. 

Trening er jo egentlig bare en positiv ting, og jeg har veldig lyst til å komme i gang.  Så i dag satte jeg jentene i vogna og la i vei. Jeg har et ønske om å jogge/løpe så planen var å teste det litt i dag. Det var også flott vær at det rett og slett var herlig å komme seg ut.
Det tar sin tid å få to 2 åringer klar for tur med vogn samt meg, men ut kom vi, og det var en deilig tur.

Vel, jeg må si at formen min ikke er noe å skryte av. Jogging med tvillingvogn hemmet meg litt, jeg trenger armene mine når jeg jogger, fikk ikke den naturlige svingen i kroppen når jeg måtte dytte denne tunge vognen foran meg.  Men jeg klarte faktisk å jogge mer enn jeg trodde, så det er jeg fornøyd med.

Har jo en presset ( men fin )  hverdag med jobb og jentene, men jeg håper på å få skviset inn trening der jeg kan. Etter turen i dag har jeg kommet frem til at jeg trenger et mål og en plan. Jeg må tenke litt mer på hvordan jeg skal legge opp dette med å komme i form. 


Er jeg egentlig ei som kan løpe ? vil kroppen min trives med det ? Vel, det gjenstår å se, jeg har i så fall tenkt å prøve :-)

Marianne 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar