søndag 24. januar 2016

Middag hos søster

Så var det brått Søndag igjen. Jentene valgte å sove lenge for en gangs skyld, og da startet jo dagen bra.

Jentene har 4 faddere derav 2 av de er Anette og Tore.  De 2 andre er min søster og svoger.  Anette og Tore er engasjerte og stiller opp når det trengs.  Siden vi flyttet inn i hus i Desember i fjor, med en hage som omtrent var gjengrodd, så stilte de jammen opp for å få hagen representabel igjen også.  Tore har fått ned noen store trær slik at vi nå har en fantastisk utsikt. Vi er veldig heldige som har de i livet vårt.  Det er også noen andre som stiller like mye opp, men de presenteres senere. Jeg er veldig glad for nettverket jentene og jeg har.

I dag hadde jeg behov for å ha vært en tur på jobb for å få ordnet noe, og siden sykehuset nå har flyttet til Kalnes så tar det litt tid og komme seg frem og tilbake.  Det ble en ny og tyngre hverdag etter sykehuset flyttet på seg altså ! Men man må jo bare tilpasse seg.

Det er litt lettere (og raskere ) og få unna ting om jentene ikke er med, så da kom Anette og Tore på besøk slik at jeg kunne få gjort det jeg skulle. Jentene hadde uansett kjedet seg og de har det alltid så fint med Anette og Tore.

Jentene var forresten på besøk hos meg forrige helg da jeg måtte tilbringe noen døgn på sykehuset som pasient, og de klarte da å utløse hjertestansalarmen !  Så da var det bare å stå og vente på hele stans teamet som kom løpende og informere om falsk alarm.  Egentlig litt merkelig at de har alarmen i en slik høyde at 2 åringer kan utløse alarmen. Og det er jo så flotte farger så jeg skjønner jo at barn bare MÅ trykke eller dra i snoren et par ganger ;-) 

Uansett, jentene hadde det toppen med Anette og Tore mens jeg var borte. De var ute i snøen, akte og bygde snømann.


Anette med jentene


I dag var vi bedt til søster på middag.  Alle 9 igjen, var bare å trekke pusten dypt og rusle i vei;-) Søster bor nøyaktig 210 meter fra oss, og i dag tenkte jeg vi skulle forsøke å gå alle 3, i stedet for å bruke vogn.  Det gikk så flott så, begynner å få "store" jenter.

Var så god middag, søster kan det med å lage mat hun også :-)   Tror det genet skippet meg !!!!Det gikk like bra å rusle hjemover i mørket, men de synes det var var veldig godt å holde mamma i hånda. Og jeg ? jeg følte meg som verdens heldigste der jeg gikk med en liten varm hånd i hver hånd :-)

Da er det hvile og litt Netflix før seng og ny uke....


Hilsen  Marianne
1 kommentar:

  1. Takk for nok en hyggelig oppdatering og hyggelig søndag, mormora

    SvarSlett